Консултация женски енергийни практики

Женски енергийни практики

Вероятно се питаш за какво е целия този шум около женската енергия? Напоследък всички говорят за това, много е модерно, а и сякаш е нещо мистично и тайно. Знаеш ли, цялата работа е в това, че ние хората имаме в себе си мъжко и женско начало. Енергията ни се проявява като женска и мъжка.

По-голямата част от жените се чувстват най-добре, когато у тях преобладава женската енергия, а мъжката е по-малко.

По-голямата част от мъжете се чувстват по-добре, когато у тях преобладава мъжката енергия, а женската е по-малко.

По различни причини в живота на почти всяка от нас има моменти, в които женската ни енергия отстъпва назад за сметка на мъжката.

И понеже това не е естественото ни състояние, ние не се чувстваме добре. Чувстваме се изморени, претоварени, изтощени, апатични, нямаме желание за нищо, не се радваме на живота. Сякаш на плещите ни тежат толкова много отговорности, че сме смазани под тежестта им. За всяко нещо се борим със зъби и нокти и постоянно искаме да се състезаваме с другите, за да се докажем.

Познато ли ти е?

Чудиш се какво по дяволите означава да си жена – нали готвиш, чистиш, грижиш се за мъжа и семейството си, стараеш се да си добра в работата, да си добра с приятелките си и да си добра… във всичко.

И въпреки това не се чувстваш жена. Това е, когато си в мъжката си енергия. Не ме разбирай погрешно – мъжката енергия не е нещо лошо. Тя е естествена за нас и ни е нужна, също така, както и женската.

Чрез мъжката си енергия постигаме целите си, държим фокус върху желания резултат, получаваме сила да действаме и да се борим… но това често ни изтощава. Въпросът е в това, че когато се отдалечиш прекалено много от женската си същност, ти се превръщаш енергийно в мъж в женско тяло. И не се чувстваш добре от това.

Има начини да се върнеш обратно в обятията на женската си природа, където да живееш в хармония със себе си, в лекота, в изобилие и любов. Да реализираш мечтите си, без борба по мъжки и да се наслаждаваш на света около теб. Само трябва да отключиш това, което вече имаш.

Дори и женската ти енергия да е дълбоко заспала в този момент, тя е в теб.

И аз съм тук, за да ти помогна да я събудиш и да се почувстваш отново Жена – щастлива, светеща с вътрешна и външна красота, обичана и любяща, постигаща съкровените си желания.

Практиките за развиване на женската енергия представляват комплекс  от телесно-ориентирани практики, визуализации, специални медитации, упражнения, арт-терапия, които помагат на жените да подобрят емоционалното, физическото и психическото си състояние, така че да се чувстват в хармония и баланс.

Те са подходящи за всяка жена, която иска да се почувства по-щастлива, по-здрава и по-уверена.

Знам, че си чела или пробвала или поне си чувала за различни упражнения, ритуали или практики за женска енергия.

Ако се чудиш кои точно от всички практики, за които си чула, са подходящи за теб и как да ги правиш по правилния начин, можеш да се свържеш с мен за индивидуална консултация, където ще получиш специално внимание и лична програма, която да помогне за постигането на твоите цели. Ще се научиш на тези тайни, които ще ти върнат усещането за женственост.

Цена: 60лв Времетраене: 1 час

Получаваш индивидуална консултация и специално изготвена за теб програма от практики за по-добро женско здраве на ниво физика, психика и енергия.

Facebook