Общи условия

За да може времето, прекарано на този сайт да е полезно и приятно както за теб, така и за нас, те молим да се запознаеш внимателно с тези Общи условия. Ако след прочитането им някаква част от тях остане неясна за теб, не се колебай да се свържеш с нас за по-подробни разяснения.

Условия за ползване на сайта www.borykrasteva.com

Уебсайт www.borykrasteva.com се оперира и управлява от „Делекто“ ООД(наричано по-долу “Дружеството”). Настоящите Общи условия (наричани по-долу “Споразумение” или “Общи условия”) представляват споразумение между теб лично (като потребител и/или посетител) и Дружеството относно условията, при които www.borykrasteva.com ти предлага информацията, предоставенa на или чрез www.borykrasteva.com.

Предназначение на сайта

Сайтът www.borykrasteva.com представлява информационен сайт за енергийна психология и женски енергийни практики. При спазване на настоящите Общи условия имаш право като Потребител  да ползваш безплатно този сайт за нетърговски цели. Потребител се нарича всяко физическо лице, което ползва сайта www.borykrasteva.com. Със зареждането на домейна www.borykrasteva.com ти се обвързваш единствено като Потребител на сайта, като се съгласяващ да спазваш тези Общи условия и всички техни бъдещи изменения.

Ако не сте съгласни с тези условия или ако нямате навършени 16 години – не използвайте borykrasteva.com.

Права върху съдържанието в сайта

Цялото съдържание на сайта може да бъде разглеждано, разпространявано и използвано за лична, нетърговска употреба.

Авторските права върху съдържанието на сайта принадлежат на Делекто ООД, което има право да променя съдържанието и дизайна му, включително настоящите Общи Условия по своя инициатива и съобразно своите виждания, без да уведомява предварително потребителите и други лица за това.

Статиите в сайта са предимно авторски. Ако някои от тях са взети от други източници, това е изрично упоменато.

Права и задължения на потребителите

Потребителите на сайта имат право да споделят и препубликуват съдържанието или откъси от него в социални мрежи, само ако изрично е упоменато, че автор е www.borykrasteva.com и е поставен линк–източник към оригиналния web адрес в www.borykrasteva.com. Публикуването на цели статии, части от статии или изображения в други сайтове, както и използването им за други цели, е възможно само след изрично писмено разрешение от носителите на авторските права. Моля, свържи се с нас на e-mail borykrasteva @ gmail.com, ако желаеш да използваш части от съдържанието в сайта. Използването на информация от сайта с комерсиални цели не се разрешава.

Ограничения на отговорността

Информацията публикувана в сайта www.borykrasteva.com има само информативно предназначение и не може да замести консултация със специалист от областта, в която се интересуваш.

Информацията в сайта, описаните техники и процедури, не са медицински и/или правен съвет и не изключват и заменят консултацията със специалист.

www.borykrasteva.com не носи отговорност за настъпили вреди за Потребителя, във връзка с каквато и да било невъзможност или липса на достъп до този сайт.

www.borykrasteva.com не носи отговорност за субективността, полезността, пълнотата и точността на съдържанието в този сайт, поради възможност за различна интерпретация и възприемане.

www.borykrasteva.com не носи отговорност за достоверността и истинността на link-препратките, публикувани в този блог.

www.borykrasteva.com си запазва право да променя настоящите Общи условия по всяко време, като всяка промяна ще бъде оповестена своевременно.

За всички, неуредени въпроси в тези Общи условия се прилага действащото законодателство на Република България.

Социални мрежи

Тъй като имаме инсталирани приложения на сайта, които позволяват споделяне и връзка със социалните мрежи, е възможно техни бисквитки да ви преследват и на нашия сайт. Тоест, възможно е в базите данни на Фейсбук, Туитър и останалите мрежи да се пази информация, че ти си идвал на нашия сайт или си споделил нещо от него. Достъпът ти до социалните мрежи предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове.  www.borykrasteva.com не отговаря за защитата на личните ти данни при приемането на тези общи условия. Моля да се запознаеш подробно с общите условия на тези сайтове.

Връзки към други сайтове

Този сайт съдържа линкове към други ресурси в интернет, наричани “линкове” или “свързани сайтове”. Тези линкове са предоставени за твое удобство и имат за цел да допринесат за по-лесно идентифициране на други интернет ресурси, които могат да ти бъдат полезни. Линковете нямат за цел да индикират, че www.borykrasteva.com спонсорира / подпомага или че е правно обвързан, с който и да е от свързаните сайтове; нито че www.borykrasteva.com е упълномощен да използва търговска марка, лого, авторски права или каквато и да е друга интелектуална собственост, която може да се появи в линковете.

borykrasteva.com не носи отговорност за съдържанието на свързаните сайтове. Това включва и всеки линк, разположен на свързаните сайтове към други сайтове. Тези Общи условия не покриват твоите взаимоотношения със свързаните сайтове. Ето защо следва внимателно да провериш условията за използване на свързаните сайтове

 

Facebook