Как да развия женската си енергия?

Какво правиш, когато искаш да се почувстваш като истинска Жена?

Грабваш бързо две огромни торби и се запътваш към пазара, за да купиш картофи, лук, моркови и каквото още ти трябва, за да сготвиш.

След това се отбиваш до кварталния магазин за препарати за една голяма туба прах за пране.

Междувременно, за да получиш още по-голямо удоволствие от лежерната разходка, се отбиваш и за един хляб…и до детската градина на детето (ако имаш такова)..

А ако нямаш, разбира се, че отиваш да си платиш сметката за телефон, стиснала здраво всичките покупки в мощните си ръце.

И някъде там може би те чака някой мъж..

Прибираш се вкъщи, където започваш да приготвяш вечеря, пускаш и една пералня и между другото прибираш и сгъваш всичкото натрупано пране.

Денят е към приключване и вечерта се изнизва бързо, за да те завари в леглото, където ти си се излегнала удобно, изпълнена с женска енергия.

Ти се чувстваш като Кралица, Любовница, Момиченце и Домакиня едновременно. Нямаш нужда от никакви подаръци, защото си истинска жена и можеш да си ги купиш сама! Както и да ремонтираш ютията, ако се наложи!

…. шегувам се …

Ясно е, че в днешни дни е предизвикателство за нас, жените да се справяме с всички задължения, с работата, с ученето, с любовните отношения, с децата, с домашните любимци и всичко останало, което изисква нашето внимание.

Чувството на пълно изтощение ни е познато на всички. Когато имаш да свършиш повече неща, отколкото сили имаш и се чудиш как да се справиш.. и в един момент просто избухваш.

Всички сме били там.

За пръв път усетих напълно тази тежест, когато родих големия си син. Нямах помощ в отглеждането му и съпругът ми можеше да ми помага само, когато не е на работа. На моите плещи лежаха: новородено бебе, работа от вкъщи на компютъра (не съм спирала да работя), цедене на мляко, готвене, чистене, простиране – всички домакински дейности и какво ли още не..

Знаех много добре, че след раждането ще трябва да възстановя енергията си и още на първата седмица се заех с това. За щастие скоро попаднах и на невероятна учителка, която ме въведе в света на практиките за развиване на женската енергия и оттогава животът ми се промени изцяло..в много положителна посока.

Разбрах, че искам да помагам и на другите жени да развият женската си енергия и сега съм готова да споделя знанията си с теб.

И така.. как да развия женската си енергия?

Цялата работа е в това, че има специални практики, с помощта на които можем да натрупваме, задържаме и трансформираме тази енергия в желаните неща (тук изобщо не говорим само за материални неща).

Добре де, какви са тези практики и как могат да ми помогнат?

Това са специални практики, които се провеждат в група или индивидуално и представляват телесно-ориентирани практики, медитации, различни упражнения за работа с подсъзнанието, визуализации, утвърждения.

Тези жени, които ги използват редовно, получават по-добро физическо, психологическо и емоционално здраве и благополучие.

Има малки промени, които можеш да направиш, за да постигнеш големи резултати и да бъдеш по-щастлива, обичана, красива, любяща и успешна Жена. Да светиш с вътрешна и външна красота.

За щастие, светът се връща към позабравените свещени знания за женската енергия и все повече жени на най-различни възрасти в България започват да я ползват по предназначение.

И се чувстват като истински Жени. Дори и когато не са със скъпа рокля или перфектна прическа. Получават внимание и закрила от мъжете.. и помощ, когато им е нужна, и приятни изненади и подаръци.. и много, много любов. Умеят да събират и запазват женската си енергия и да привличат в живота си желаните неща.

Аз познавам такива жени, а сигурно и ти също.

Те си имат своите малки тайни и ти също можеш да се докоснеш до тях.

Това не е всичко, което предстои да научиш. Тези от вас, които вече са майки, или това им предстои някой ден, ще научат:

• кои точно упражнения да правят, за по-лесно зачеване, износване и раждане.

И разбира се…

• възстановяване след раждане.

Тук не говорим за сваляне на килограми. Става въпрос за възстановяване на тазовото дъно и интимните мускули, за да имаш отлично женско здраве, да не позволяваш на енергията ти да изтича и да получаваш удоволствие от секса с любимия човек.

След женски практики обикновено жените се чувстват:

• красиви и женствени

• отпочинали и спокойни

• изпълнени с любов

• заредени с енергия

• магнетични

И още за това Как да развия женската си енергия..

Жените, които се интересуват от темата за женската енергия и знаят как да я активират, знаят, че от основно значение е да се възстанови баланса между мъжката и женската енергия.

В наши дни често жените поемаме мъжки функции като заработването на прехраната за цялото семейство, вземането на важни решения и какво ли още не.

И в резултат на това нашите енергийни центрове (чакрите) се разбалансират и енергията в тялото ни започва да се движи по мъжки начин. Какво означава това?

Функциите на чакрите при мъжете и жените са различни.

Първа, трета и пета чакра при мъжа работят повече на режим отдаване на енергия, а при жената – на приемане.

Втора, четвърта и шеста чакра при жената работят повече за отдаване на енергия, а при мъжа – за приемане.

В тези чакри, в които при мъжа енергията се движи по часовниковата стрелка, при жената се движи против часовниковата стрелка и обратното.

Ако всичко работи хармонично, мъжът може да дава на жената безопаност, материална сигурност, социален статус, а жената да му връща удоволствие, любов и подкрепа за реализация на намеренията.

Представете си сега, ако нещата са объркани, какво ще се получи? Възникват проблеми на емоционално и физическо ниво.

Ето защо при работата с тялото, емоциите и психиката женските практики възстановяват баланса и помагат на жените да се свържат с женската си природа.

Има най-различни женски практики, които човек може да опита. Най-общо могат да се разделят на три направления:

  • Телесни (даоски практики, динамични медитации, ин-йога, тренировка на интимните мускули, движения от бели денс и др.)
  • Психологически (визуализации, медитации, упражнения и др.)
  • Енергийни (лунни практики, тантрически практики, енергийни фунии, славянски и ведически практики, дихателни практики и др.)

П.П.

Ако си начинаеща в това или си чела и чувала толкова много неща, че вече в главата ти е пълна каша и не знаеш откъде да започнеш, можеш да се свържеш с мен сега на 0883467584 за безплатна 15-минутна консултация. Това ще те ориентира с какво мога да съм ти полезна и ако решиш, ще можем да работим заедно и да се възползваш от пълния ми арсенал от мощни техники.

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *