НЛП медитация за трениране на тазовото дъно (+аудио практика)

 

Защо женските практики се комбинират толкова добре с НЛП?

За жените е много важно да са свързани с тялото си и усещанията в него, защото знаем, че където е вниманието, там е и енергията. Женските практики ни помагат да натрупаме енергия в правилните женски центрове. А мислите в главите ни и нашите убеждения за нещата от живота са нещо като филм, който постоянно си прожектираме и го приемаме за истина. 

Едни от най-добрите спортисти в света имат лични НЛП коучове, които им помагат да намерят точната умствена настройка, с която да увеличат резултатите от тренировките си неколкократно. Защото не е достатъчно просто да правиш много упражнения и да очакваш, че упоритият ти труд някога ще бъде възнаграден. Не и ако в ума ти не върви правилния филм. 

Така е и с всяка цел, която искаме да постигнем.

В НЛП знаем, че тялото и умът са едно цяло и работят заедно.

Точно затова комбинираме телесните преживявания в женските практики със специални медитации, за да можем да свържем ума и тялото и да постигнем баланс и хармония на всички нива. 

С помощта на техниките от НЛП лесно извикваме и активираме нашите вътрешни ресурси като например увереност в себе си, спокойствие, усещане за радост и любов, усещане за собствена ценност и т.н. 

Когато не успяваме да постигнем желаните резултати, въпреки че много се стараем, с помощта на НЛП можем да открием какво ни спира и как бихме могли да го преодолеем. 

Всички знаем, че не е достатъчно само да си повтаряме позитивни утвърждения като „Аз съм щастлива жена и получавам всичко с лекота“. Нашият съзнателен ум може наистина да желае щастие и изобилие, но какво се случва, ако подсъзнанието ни е на друго мнение? Излиза, че една част от нас ни тегли в една посока, а друга част – в точно обратната. 

Точно тук идват на помощ техниките от НЛП, които да ни помогнат да разберем какво ни спира и да обединим всички наши части, за да могат те да работят в екип за реализиране на нашите намерения и желани резултати. 

Практиките за развитие на женската енергия, комбинирани с техниките от НЛП помагат на тялото и умът да работят заедно в наша полза. И знаеш, че това, което правиш, ще има резултат.

За тези от вас, които са най-мотивирани – представям на вашето внимание една специална НЛП медитация за трениране на мускулите на тазовото дъно. Настани се удобно, сложи си слушалки и започвай:

За най-добри резултати я прави поне 21 дни.

Ако искаш медитацията – пиши ми тук, за да ти я изпратя.

 

0 Comments