Енергийна психология и НЛП за повече спокойствие и радост от живота

Енергийната психология бързо и ефективно се справя с емоционални проблеми като стрес, напрежение, страхове, фобийни разстройства, тревожност, физически болки и преяждане "на нервна почва" и още много други

Паник атаки, стрес, повишена тревожност, страх от раждане, неувереност, емоционално напрежение след раздяла или в токсична връзка, поставяне на граници в отношенията с другите, страхове, неприятни спомени, наднормено тегло и неприемане на себе си, желание да развия женската си енергия – това са само част от заявките, с които успешно сме работили с хората, които са се доверили да им помогна.

Какво казват клиентите
"Супер съм, благодаря! Няма и помен от предишното ми поведение. Случва се понякога да се поотпусна малко, но е доста по-рядко и минава много по-лекичко от преди. За което съм много щастлива и съм ти много благодарна."
И.
Клиент, индивидуални консултации
"Не само заради личния ми опит като клиент, а и заради професионалния такъв - знам много добре колко е важна личността на терапевта за лечението на травмите. Лично аз съм горда, че послушах интуицията си и се доверих на Боряна Кръстева. Вече знам каква е разликата между добър професионалист и човек с дарба и мисия, който е и станал добър професионалист"
Е.
Клиент, индивидуални консултации
"Бори, смятам, че тази сесия доста ми помогна. (..)Това ми помогна да видя себе си отстрани и да разбера, че всъщност не трябва да чакам одобрение на някой друг, а аз самият трябва да се одобря и харесам.(..) Благодаря ти много и ти желая всичко хубаво и позитивно, което даваш, да ти се върне няколкократно."
А.
Клиент, индивидуални консултации
"Сесиите с Бори преминават много лесно и приятно.Тя има меко излъчване, което ти дава равновесието от, което се нуждаеш. От дългите ми обяснения и бърборене, тя може да отдели важното за мен в момента и по много професионален начин да ми помогне да се справя."
В.
Клиент, индивидуални консултации
"Благодарение на Боряна Кръстева успях да преодолея доста свои притеснения. Признавам си, че първоначално бях скептично настроена към техниките, но още по средата на първата сесия видях резултатите. Помогна ми да се отърва от страхове и чувство за вина, които ми пречеха и измъчваха. Сега съм много по-уверена в себе си."
Е.
Клиент, индивидуални консултации

Техники за емоционална свобода

С помощта на ТЕС бързо и лесно освобождаваме енергийните блокажи в системата тяло-ум и намаляваме стресовата биохимия в тялото. Потупвайки по няколко биоактивни точки по главата, торса и ръцете, докато сме настроени на проблема, директно неутрализираме стресовите реакции и можем да живеем по-спокойно и свободно.

НЛП

С НЛП можем да променим или да отстраним неефективните навици и да придобием нови положителни и да изберем най-добрите за нас решения в ситуациите, които ни вълнуват. Можем да разберем как и защо възниква дадено поведение или вярване и да изберем по-продуктивно за нас. Можем да програмираме подсъзнанието си за успех.

Пренареждане на матрицата

С пренареждане на матрицата пренаписваме убежденията си в подсъзнанието. Връщайки се в травматичен минал момент, размразяваме и освобождаваме енергийния блокаж. Изчистваме негативните емоции и вярвания и създаваме нови позитивни убеждения, които да създават по-щастлива реалност за нас.

Женски енергийни практики

Женските енергийни практики помагат за отлично женско здраве, повишена творческа енергия и психо-емоционален баланс и имат още много други ползи.

Tялото, ума, емоциите и енергията са свързани. Това са различни компоненти на една голяма система и който и от тях да е излязъл от баланс, това влияе и върху останалите. Как да балансираме системата и да се чувстваме добре?